• Maandelijks nieuwe items
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Voor 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden!
  • Maandelijks nieuwe items
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Voor 15:00 uur besteld? Zelfde dag verzonden!

OVER ONS

Hi, en welkom bij Juniors Labels!

Allereerst wat super leuk dat je in onze online boetiek een kijkje neemt, hopelijk heb je wat leuks kunnen vinden! Wij zoeken namelijk voor jouw kinderen de mooiste kleding in binnen- en buitenland, en proberen unieke, duurzame kleding te verkopen!

Ons verhaal

Ons 'team' bestaat uit Gerrieke, Daniël sr. en Daniël jr., woonachtig in de prachtige nieuwbouwwijk Zuidbroek in Apeldoorn. Onze junior is onze inspiratiebron voor het starten van onze gave webshop! Zoeken naar leuke, betaalbare, maar wel kwalitatief goede kinderkleding is zoeken naar een speld in een hooiberg! Er is zoveel, en ook heel veel wat super leuk is, maar is het uniek? Zo is onze zoektocht begonnen. Op zoek naar mooie kleding, voor jouw zoon/dochter!

In november 2020 hebben wij de stap gezet, en zijn wij begonnen met Juniors Labels. Een droom, en vooral grote wens die uitkwam. En wat hebben wij er een plezier in, en wat geeft het ons een energie! Benieuwd naar wie wij zijn, hieronder stellen wij je graag voor aan ons geweldige enthousiaste team!


Daniël sr. en Gerrieke

Daniël is de denker, en de financiële man van ons team! En moet er locatie worden gezocht voor een POP-UP of een fair, dan regelt hij dat!

Gerrieke is de doener, zij regelt je bestelling van a-z, doet de socials, en houdt de website up-to-date.

Daniël jr.

De medewerker die het hardste kan werken! Soms een beetje chaotisch, maar al doende leert men. Is je bestelling ingepakt en klaar om weg te brengen? Dan zorgt hij ervoor dat je bestelling op tijd bij de brievenbus is! En dat allemaal op een groene en verantwoorde manier.

Team

Dit zijn wij samen. Samen zijn wij een team, in privé, maar ook zakelijk! Wij pakken samen alles op, en zorgen dat het geregeld wordt. Een team om trots op te zijn!